De genocide van Israël gaat door.

Met steun van de VS.
Het maakt Israël niet uit wat de wereld en de VN zeggen.
Het doel is om alle Palestijnen in Gaza te ‘doden’.

Schokkende taferelen werden vandaag onthuld toen de Israëlische bezettingsmacht zich terugtrok uit het gebied van het Al-Shifa-ziekenhuis. Groepen onschuldige Palestijnen, waaronder vrouwen en ouderen, werden doodgeschoten terwijl ze door Israëlische troepen geboeid waren.

Na de terugtrekking van de Israëlische bezettingstroepen haastte een Palestijnse oudere dame zich om naar haar zoons te zoeken in het Al-Shifa-ziekenhuis, waar nog honderden slachtoffers onder onschuldige burgers in het gebied verblijven.

Bij een Israëlische luchtaanval komen vijf mensen om het leven, waaronder vier buitenlanders met de Poolse, Australische, Ierse en Britse nationaliteit die zijn aangesloten bij de World Central Kitchen-organisatie, nadat ze hun konvooi in het zuiden van Deir al-Balah, centraal in de Gazastrook, hadden aangevallen.

error: Kopiëren mag niet!