Dc van Saramacca bezoekt overvallen en mishandeld Chinees winkeliersechtpaar

Districtscommissaris *dc) van Saramacca Sherin Bansi-Durga heeft vanochtend, dinsdag 2 april, een bezoek gebracht aan de heer en mevrouw Li Bang Du, eigenaar van de Supermarkt BCC te Uitkijk.

De heer en mevrouw Li Bang Du zijn op 25 maart bij een gewelddadige beroving zwaar mishandeld door criminelen waarbij verdere begeleiding noodzakelijk wordt geacht. Vaak zet zo’n gewelddadig overval iemands leven emotioneel voor langere tijd op z’n kop, aldus het districtscommissariaar.

Tijdens het gesprek met de slachtoffers sprak de districtscommissaris over de verwerking van de mishandeling en heeft aangegeven welke stappen verder zijn ondernomen om de veiligheid in het district te garanderen.

Voor de verwerking van de overval heeft het echtpaar het als zeer positief ervaren dat de Korpschef van het Korps Politie Suriname, Bryan Isaacs, ook op bezoek is geweest om te informeren naar hun toestand.

Het echtpaar gaf aan blij te zijn met het bezoek van de dc en dar zeer op prijs te stellen. De districtscommissaris heeft ook namens president handrikapersad Santokhi het echtpaar alle morele ondersteuning toegezegd.

error: Kopiëren mag niet!