LC Parwani voedselpakketten tijdens Ramadan in Nickerie

Lions Club Parwani, bekend om haar sociale initiatieven in de districten Paramaribo en Wanica, heeft haar activiteiten uitgebreid naar andere regio’s om steun te bieden aan hen die dat het meest nodig hebben.

Tijdens het Paasweekend heeft de club in het district Nickerie meer dan 200 voedselpakketten uitgedeeld als onderdeel van haar jaarlijkse Ramadan-project, gericht op hulp tijdens de Islamitische vastenmaand.

De feestelijke overhandigingsceremonie in Nieuw Nickerie werd extra bijzonder gemaakt door de aanwezigheid van president Chan Santokhi, die samen met fellow van Parwani de eerste pakketten uitreikte. Onder de aanwezigen waren districtacommissaris Senrita Gobardhan en parlementariër Harriet Ramdien die haar steun toezegde aan de logistieke inspanningen van Lions Club Parwani.

Verschillende instellingen, waaronder Huize Francis, Zuster Dankers Centrum, het bejaardentehuis Rust en Werk en Kinderhuis Gaytrie, profiteerden ook van de vrijgevigheid van de club. De distributie van voedselpakketten werd mogelijk gemaakt door de inzet en leiding van president Subhaas Loetawan en de toegewijde leden van Lions Club Parwani, die eens te meer hebben bewezen een baken van hoop te zijn in tijden van nood.

error: Kopiëren mag niet!