Kinderboekenschrijfster Beschuldigd van Moord op Echtgenoot

Kouri Richins, een 33-jarige vrouw uit Utah en kinderboekenschrijfster, wordt geconfronteerd met nieuwe aanklachten waaronder poging tot moord op haar echtgenoot Eric Richins. Deze aanklachten volgen na eerdere beschuldigingen dat ze Eric in maart 2022 om het leven bracht met een fatale dosis fentanyl. Aanklagers beweren nu dat zij al eerder, op Valentijnsdag, een moordaanslag op hem pleegde door hem te drogeren. Het paren van deze gewelddadige actie met de publicatie van een kinderboek over rouwverwerking, ‘Are You With Me?’, wekt verbazing en horror op. Dit boek, dat oorspronkelijk geprezen werd als een hulpmiddel voor kinderen om het verlies van een ouder te verwerken, is ineens een somber symbool geworden van een duistere realiteit. Ondanks dat haar advocaat twijfelachtige bewijzen claimt, ondersteunen getuigenverklaringen en gevonden bewijzen de beschuldigingen van voorbedachte rade en uitvoering van de moord door Richins.

error: Kopiëren mag niet!