Zalm sperma injecties verjongen oogcontouren

Een injectie van £450 met zalm sperma, een ingrediënt gebruikt door Jennifer Aniston, belooft vermoeide ogen en donkere kringen onder de ogen te elimineren. Dit vernieuwende behandeling bevat een water-gebaseerd gel, genaamd Ameela, en de resultaten kunnen tot een jaar aanhouden. Volgens Dr. Ahmed El Muntasar regenereert het de huid door natuurlijke productie van collageen, elastine, en hyaluronzuur te stimuleren.

De zalm sperma DNA, een bijproduct van de voedselindustrie, bevat polynucleotiden die onze eigen DNA nabootsen en bekend staan om hun verjongende eigenschappen. Een esthetische behandeling met dit DNA kan al na twee of drie sessies significante verbetering tonen in tegenstelling tot behandelingen met andere vis sperma, die mogelijk vijf sessies vereisen.

De behandeling, veiliger en met potentieel minder bijwerkingen dan traangootfillers, wordt uitgevoerd met een fijne canule, waardoor blauwe plekken en zwellingen minimaliseren. Hoewel de gedachte aan het gebruik van zalm sperma wellicht vragen oproept, bewijst de ervaring van Bethan King dat het mogelijk is om onder de ogen een meer jeugdige en uitgeruste uitstraling te verkrijgen zonder onder het mes te moeten.

error: Kopiëren mag niet!