Trump Grapt Over Echtscheidingsvrije Huwelijken in Mar-a-Lago

Tijdens een weelderige bruiloft in Mar-a-Lago, maakte Donald Trump, de voormalige president van de Verenigde Staten, grappen over de duurzaamheid van huwelijken die op zijn landgoed worden voltrokken. Hij verzekerde het aanstaande bruidspaar Jarod en Alexa Malnik en hun gasten dat niemand die in Mar-a-Lago trouwt, ooit zal scheiden, zelfs bewerend dat mensen twintig jaar later nog steeds zeggen dat het hun beste huwelijk ooit was. De opmerking viel tijdens het repetitiediner, waar Trump ook aanwezig was bij de afterparty. De bruiloft, bijgewoond door beroemdheden en andere prominente gasten, getuigde van Trump’s eigen trouwlocatie keuze; hij trouwde in 2005 met Melania Trump op hetzelfde landgoed. De gasten reageerden enthousiast op Trump’s opmerkingen, onderstrepend zijn invloedrijk maar controversieel karakter.

error: Kopiëren mag niet!