President Santokhi ‘Nana’ geworden met geboorte kleinzoon 

President Chandrikapersad Santokhi heeft via zijn Facebook-pagina bekendgemaakt, dat hij ‘Nana’ is geworden met de geboorte van zijn kleinzoon. Dochter Shanylla is bevallen van een flinke jongen.

“Vol trots draag ik vanaf vandaag een bijzondere pet erbij. Met immense dankbaarheid, vreugde en blijdschap mocht ik vandaag kennis maken met mijn kleinzoon, baby Tavishan. Een wonder, trots, maar bovenal een zegen van de Almachtige! Ik ben vanaf vandaag Nana, een rol die ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden met trots zal vervullen”, zo schrijft de president.

Hij vervolgt: “De hartelijke felicitaties aan de trotse ouders, mijn dochter Shanylla & haar echtgenoot Shailesh. Welcome on earth, baby boy!”

President Santokhi is eerder al grootvader oftewel ‘adja’ voor de kinderen van zoon Richano Santokhi. Shanylla Santokhi, de ‘first daughter,’ heeft onder andere een Master Business in ICT behaald in Leiden, Nederland. In 2020 is zij in dienst getreden op het Kabinet van de President als hoofd Bureau Kwaliteit Management.

Destijds gaf woordvoerder Alven Roosveld aan dat zij zal bijstaan in het garanderen van de uiteenlopende administratieve en ondersteunende aangelegenheden van het Kabinet. In 2016 werd Shanylla winnares van een debat gehouden door de Surinamese Students Abroad (SSA) in Nederland.

error: Kopiëren mag niet!