President Santokhi: “Goede Vrijdag een dag om ons te reflecteren op onze eigen levens”

Het is vandaag, vrijdag 29 maart, Goede Vrijdag, een belangrijke dag voor de christenen, waarbij zij stil staan bij het lijden en de dood van Jezus Christus. Op deze dag reflecteren christenen op de genade van Jezus Christus over hun leven en wat Hij voor hen betekent, aldus president Chandrikapersad Santokhi.

“Voor mij is Goede Vrijdag ook een dag waarop we moeten reflecteren op onze eigen levens en ons afvragen hoe we een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. In ons land worden we dagelijks geconfronteerd met uitdagingen”, stelt de president.

“Net zoals Jezus zijn leven opofferde, kunnen ook wij, in ons dagelijks leven, streven naar medeleven, solidariteit en liefdadigheid ten opzichte van onze medemensen. Laten we deze Goede Vrijdag gebruiken om na te denken over hoe we een positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen.”

“Ik wens u allen, in het bijzonder de christen broers en zusters, een gezegende Goede Vrijdag toe.”

error: Kopiëren mag niet!