Knicks Verslaan Raptors met Historische NBA-score

De New York Knicks hebben NBA-geschiedenis geschreven door de Toronto Raptors met een overweldigende score van 145-101 te verslaan. Dit markeerde niet alleen het grootste thuisverlies voor de Raptors maar toonde ook de Knicks’ indrukwekkende aanvallende capaciteiten. Met een schietpercentage van 58,5% en zes spelers die dubbele cijfers scoorden, inclusief een 50% succesrate bij driepuntspogingen, domineerden de Knicks de wedstrijd van start tot finish. Miles McBride speelde een belangrijke rol door zes driepunters te scoren in het eerste kwart, evenarend het franchise record voor de meeste driepunters in één kwart. Dit seizoen hebben drie Knicks-spelers, inclusief McBride, 9+ driepunters in een wedstrijd gemaakt, een unieke prestatie in de NBA. Ook waren de Knicks het eerste team met twee spelers die in opeenvolgende wedstrijden dit presteerden, wat hun gevaar vanaf de perimeter benadrukt.

error: Kopiëren mag niet!