Barcelona verslaat Brann en treft Chelsea in Halve Finale Women’s UCL

Barcelona heeft zich verzekerd van een plek in de halve finale van de Women’s Champions League na een 3-1 overwinning op Brann, waarmee de totale score op 5-2 kwam. De regerend Europees kampioen, streeft naar hun derde titel in vier seizoenen, zag doelpunten van Aitana Bonmati, Fridolina Rolfo, en Patri Guijarro tegen het Noorse Brann. Ondanks een doelpunt van Tomine Svendheim voor Brann, was Barcelona te sterk en stelde daarmee een rematch tegen Chelsea veilig. Barcelona’s coach Jonatan Giraldez kijkt uit naar de confrontatie met Chelsea, een team van hoge kwaliteit dat in topvorm is. Barcelona, dat de halve finale nu zes seizoenen op rij heeft bereikt, zette de toon vroeg in de wedstrijd met diverse kansen en haalde uiteindelijk overtuigend de overwinning. Paris Saint-Germain bereikte ook de halve finales door overwinning op Hacken, en zal het opnemen tegen Lyon.

error: Kopiëren mag niet!