Chinees Bedrijf Verwerft BMW Aangedreven Vliegende Auto Technologie**

Een Chinees bedrijf, Hebei Jianxin Flying Car Technology Company, heeft de baanbrekende technologie achter de door BMW aangedreven ‘AirCar’ gekocht. Ontworpen in Europa en met succes getest, kan dit tweepersoons voertuig vliegen op een hoogte tot 2.000 meter en heeft het een bereik van ongeveer 900 kilometer. Het unieke ontwerp omvat duwpropellers, intrekbare vleugels en een telescopische staart, waardoor het in minder dan drie minuten van auto naar vliegtuig transformeert. Deze transactie geeft het Chinese bedrijf exclusieve rechten voor de productie en distributie van gecertificeerde vliegende auto’s binnen een specifieke regio in China. Met deze overname, die volgt op een eerdere acquisitie van een Slowaakse vliegtuigfabrikant, zet Hebei Jianxin een significante stap in de richting van innovatieve mobiliteit en transportstandaarden in China.

error: Kopiëren mag niet!