Vader van Drake doet duit in het zakje en maakt ‘Future’ en ‘Metro Boomin’ belachelijk

Afgelopen vrijdag barstte de bom tussen ‘Future’ en ‘Metro Boomin’ aan de ene kant en Drake aan de andere kant. Tussen Metro en Drake boterde het al een tijdje niet en Future koos duidelijk de kant van de producer. Drake reageert op verschillende manieren, maar niks concreets.

Zo nodigde hij de ex van Rick Ross uit voor zijn show nadat Rozay hem ontvolgde, gebruikte hij een line van NAV nadat die hem ook ontvolgde, maar een officiële reactie blijft voorlopig uit. Baka Not Nice was duidelijker en die uitte een bedreiging richting Metro Boomin.

Ook de vader van Drake doet een duit in het zakje en ook hij is erg direct. Hij suggereert dat Future en Kendrick Lamar Drake hebben gedisst, omdat ze anders niet genoeg kunnen verkopen.

“Yo I am about to drop some new music and I am not sure if it’s going to sell, but I am going to call some of my homies and get them to start a beef with Drake and get them to unfollow him and that’s going make my shit shoot up to number 1, I’m sure this is going to work so let me get some people on board for this and watch what kind of attention this gets!!! I WILL BE NUMBER ONE 1Day!!!”

error: Kopiëren mag niet!