Man Overleeft Zeldzame Huidaandoening en Bijna-Doodervaring

Kevin Hill, een 56-jarige man, deelde zijn aangrijpende verhaal nadat hij een bijna-doodervaring onderging als gevolg van een zeldzame ziekte waarbij zijn huid zichzelf aanvrat, bekend als calciphylaxis. Deze aandoening, waarbij calcium zich ophoopt in de kleine bloedvaten van vet- en huidweefsel, leidde tot ernstig huidverlies en overmatig bloeden. Na een jaar in het ziekenhuis te verkeren, verloor Hill vijf liter bloed wat resulteerde in hartstilstand. Tijdens een noodoperatie ervoer hij momenten van klinische dood, echter zonder het veelbesproken ‘licht aan het einde van de tunnel’ waar te nemen. Hill beschrijft een staat van bewustzijn waarin hij zich bewust was van zijn scheiding van het fysieke lichaam. Zijn herstel na deze aangrijpende ervaring is opmerkelijk, en hij deelt zijn verhaal om te getuigen dat er na de dood geen licht hoeft te zijn om vrede te vinden.

error: Kopiëren mag niet!