Luchtmacht Piloot Eist $160 Miljoen van Marriott na Seksueel Misbruik

Een luchtmachtpiloot heeft een Marriott-hotel in Charlotte, North Carolina, aangeklaagd voor $160 miljoen nadat hij in zijn hotelkamer seksueel misbruikt werd door Jermaine Lamont Peay, een crimineel met een lange geschiedenis van arrestaties. Het incident vond plaats in april 2022, toen het slachtoffer merkte dat de zelfsluitende en vergrendelende deur van zijn kamer niet naar behoren functioneerde, waardoor Peay toegang had. Het slachtoffer beweert dat hij door Peay is aangevallen en beroofd van persoonlijke bezittingen. Deze tragedie werpt licht op de gebrekkige beveiliging van het hotel, terwijl onthuld wordt dat de politie in drie jaar tijd 85 keer naar deze locatie is geroepen. De pilot eist nu compensatie voor het falen van het hotel om adequate veiligheidsmaatregelen te treffen.

error: Kopiëren mag niet!