Madonna sluit af met gratis optreden

Madonna (65) heeft als afsluiter van haar ‘Celebration Tour’ een gratis concert in Rio de Janeiro aangekondigd. De superster speelt op 4 mei op het beroemde Copacabana Beach.

Volgens de zangeres is het gratis optreden een bedankje voor haar ‘ongelooflijke fans’ die haar al meer dan vier decennia steunen, aldus Madonna op haar website. De zangeres belooft dat dit haar grootste show tot nu toe wordt. Ze laat verder weten dat voor het evenement geen tickets nodig zijn. Toegang wordt verleend op basis van het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Dit optreden is haar enige concert in Zuid-Amerika van de Celebration Tour. Ze trad voor het laatst op in Brazilië in 2012. Madonna reist momenteel met ‘The Celebration Tour’ door Noord-Amerika. Vorig jaar gaf ze ook twee optredens in de Ziggo Dome in Amsterdam. Toen kwam ze, zoals bij vele andere optredens, enorm laat.

error: Kopiëren mag niet!