Feestelijke opening nieuwe productiefaciliteit Fernandes Bottling Company 

Fernandes Bottling Company heeft dinsdag 26 maart haar nieuwe productiefaciliteit feestelijk geopend. De opening werd verricht door president Chandrikapersad  Santokhi met het onthullen van een plakkaat.

Dit gebeurde in bijzijn van diverse Fernandes-kopstukken, alsook vertegenwoordigers van de Coca-Cola Company. Aanwezig waren verder onder andere Alvin Venetiaan, directeur Fernandes Bottling Company Bryan Renten, Chief Operating Officer Fernandes Group Jules Fernandes, Chief Executive Officer Fernandes Group en Muhammad Abdullah, vice-president Franchise Operations Caribbean The Coca-Cola Company. 

Na de officiële opening werd een rondleiding gegeven voor de president en overige hoogwaardigheidsbekleders, vergezeld door de directie van Fernandes Bottling Company en Fernandes Group. 

Bijna drie jaar geleden werd de productiefaciliteit van Fernandes Bottling door brand verwoest. Het complex ging op 30 juli 2021 in vlammen op. De schade was aanzienlijk. Hierdoor konden geen Fernandes-softdrinks en Coca-Cola lokaal worden geproduceerd. Het bedrijf was genoodzaakt Coca-Cola te importeren.

De nieuwe productiefaciliteit is inmiddels al een tijdje operationeel. Sinds november vorig jaar worden er weer Fernandes-softdrinks en Coca-Cola gebotteld. Na de brand ging Fernandes Bottling toestemming van de aandeelhouders aan de slag met het ontwerp van een moderne productiefaciliteit. Er is ruimte voor verdere uitbreiding in de faciliteit.

error: Kopiëren mag niet!