VS: Man in Californië gaat er vandoor met been van door trein doodgereden voetganger

Een gruwelijke zaak in de Amerikaanse staat Californië. Daar zit een 27-jarige man vast die ervan wordt verdacht een been te hebben gestolen van de plek van een ongeluk.

Het gestolen been is waarschijnlijk afkomstig van een voetganger die werd doodgereden door een trein. Daarbij werd zijn been afgerukt. De lokale zender KBAK sprak met een bouwvakker die in de buurt aan het werk was. Die zegt dat hij ineens een man zag lopen met een been. “Ik weet niet waar hij vandaan kwam, maar hij liep langs en zwaaide met het been.”

Volgens de getuige stond de man even later op het been te bijten en te kauwen. Dat werd door de getuige gefilmd, maar is door de politie nog niet bevestigd.

De verdachte kon snel aangehouden worden door de politie. Hij zit nog vast op verdenking van het wegnemen van bewijsmateriaal van een plaats delict. De 27-jarige man werd ook nog gezocht door de politie vanwege andere misdrijven.

error: Kopiëren mag niet!