Huwelijkscrisis tussen Christine Quinn en Christian Richard escaleert

Christine Quinn’s echtgenoot, Christian Richard, heeft na een tumultueuze week vol incidenten een straatverbod aangevraagd tegen haar. Dit volgt op Richards arrestatie wegens ‘aanval met een dodelijk wapen’, na een confrontatie waarbij hun zoontje betrokken was. De aanleiding voor de ruzie zou de irritatie zijn van Richard over Quinn’s honden die op zijn bezittingen urineerden. Richard beweert dat tijdens hun confrontatie, Quinn valse beschuldigingen van huiselijk geweld tegen hem uitte en de politie inschakelde, wat leidde tot zijn arrestatie. De 45-jarige ontkent enig geweld tegen Quinn of hun zoon en betwist dat hij een tas gevuld met glas naar haar heeft gegooid. Nu beweert hij dat Quinn de situatie gebruikt om hem in diskrediet te brengen en mogelijke echtscheidings- en voogdijgevechten in haar voordeel te laten keren. De situatie heeft geleid tot juridische stappen van beiden, waarbij Richard een straatverbod zoekt en Quinn juridisch advies inwint om Richard bij haar en hun zoon vandaan te houden

error: Kopiëren mag niet!