Atlanta Hawks Halen Ongekende Comeback Tegen Boston Celtics

De Atlanta Hawks slaagden erin een achterstand van 30 punten weg te werken om de Boston Celtics met 120-118 te verslaan, mede dankzij cruciale bijdragen van Dejounte Murray en De’Andre Hunter. Dit spectaculaire herstel wordt gemarkeerd als de grootste comeback sinds 2002 in de NBA en markeert tevens Hawks’ grootste come-from-behind overwinning sinds de play-by-play era begon in 1997-98. Andere opvallende wedstrijden waren de New York Knicks die de Detroit Pistons versloegen met Donte DiVincenzo die een record brak met 11 driepunters, terwijl de San Antonio Spurs, zonder rookie ster Victor Wembanyama, knap wonnen van de Phoenix Suns. De Cleveland Cavaliers doorbraken een verliezende reeks met een overwinning op de Charlotte Hornets, en de Brooklyn Nets beëindigden een zes-game losing streak met een winst op de Toronto Raptors. Verder zegevierden de Washington Wizards over de Chicago Bulls, de Houston Rockets verlengden hun win-streak tegen de Portland Trail Blazers, en de Denver Nuggets handhaafden hun sterke vorm met een overwinning op de Memphis Grizzlies. De Dallas Mavericks boekten een cruciale winst tegen de Utah Jazz met een triple-double van Luka Doncic, terwijl de Sacramento Kings en de Indiana Pacers respectievelijk overwinningen behaalden op de Philadelphia 76ers en Los Angeles Clippers. Deze wedstrijden vormden een actievolle avond in de NBA, waarbij teams strijden voor hun plaats in het post-season.

error: Kopiëren mag niet!