Angela de Multifacetiër, van lerares tot beleidscoördinatrice

In een verhelderend gesprek op RBN onthult Angela, een dynamische vrouw met meerdere rollen, de rijkheid van haar leven. Als moeder van twee, voormalig Spaans lerares met een dienstperiode van 17 jaar, en beleidscoördinatrice op het Kabinet van de President, balanceert Angela tussen verschillende werelden. Ook is ze nog studente aan de FHR, waar ze een masteropleiding in Human Resource Management volgt.

Angela’s reis onderstreept het belang van voortdurende ontwikkeling en het aanleren van talen, gezien de meertalige omgeving van Suriname en daarbuiten. Angela’s passie voor onderwijs, gecombineerd met haar inzet voor sociaal werk, maakt haar een inspiratiebron. Ze moedigt jongeren aan om talen en andere veelgevraagde vakken te studeren, benadrukkend dat kennis een sleutel is tot succes.

Daarbuiten vindt Angela kracht in haar familie, herinnert ze zich liefdevol de steun van haar moeder, en deelt ze het verdriet om het verlies van haar vader en broertje. Ondanks uitdagingen, viert Angela de hoogtepunten in haar leven, zoals haar rol binnen de politiek en de mogelijkheid om bij te dragen op het hoogste niveau van het land.

Angela’s verhaal is een schitterend voorbeeld van veerkracht, toewijding en de wil om te slagen, ongeacht de obstakels. Haar boodschap aan vrouwen is duidelijk: ontwikkel jezelf, ken je waarde en grijp elke kans om een positieve impact te maken.

error: Kopiëren mag niet!