Lakers Behalen Seizoensrecord van 150 Punten Tegen Pacers

De Los Angeles Lakers hebben een indrukwekkende overwinning behaald op de Indiana Pacers met een score van 150-145, waarmee ze een seizoensrecord voor punten vestigden. Anthony Davis leidde het team met 36 punten en 16 rebounds, terwijl LeBron James bijdroeg met 26 punten en 10 assists. Spencer Dinwiddie en Austin Reaves leverden ook aanzienlijke bijdragen met respectievelijk 26 en 25 punten. Deze overwinning markeert de derde opeenvolgende winst voor de Lakers, die nu een uitdagende zeswedstrijdentournee tegemoet gaan. Ondanks dat D’Angelo Russell wegens ziekte afwezig was, slaagde Los Angeles erin om een hoogte punt te bereiken. De Pacers, aan de andere kant, hadden Pascal Siakam als topscorer met 36 punten en 12 rebounds, gevolgd door Myles Turner met 20 punten. Dit verlies komt nadat Indiana vijf van de laatste zeven wedstrijden had gewonnen. De Lakers en Pacers zullen elkaar opnieuw ontmoeten in Indianapolis, waarbij de Lakers hopen hun succesvolle reeks voort te zetten.

error: Kopiëren mag niet!