Glenn Verbond sinds 11 november 2023 vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname roept de hulp van de samenleving in bij de opsporing van de vermiste Glenn Verbond, geboren op 11 mei 1984 te Paramaribo en wonende aan de Tawajaripolderweg 29 in het district Saramacca.

Hij is voor het laatst gezien op zaterdag 11 november 2023 omstreeks 17:30 uur in de Tawajaripolderweg. Hij droeg een blauwe korte broek, zwarte t-shirt en had zwarte slippers aan.
Hij is sindsdien niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van de afdeling Kapitale Delicten via het telefoonnummer 403645, het Command Center via het verkorte nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!