83-jarige Kolije Aloeboetoe vermist sinds 20 februari

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste Kolije Aloeboetoe, 83 jaar, wonende aan Soemintraweg, nummer niet bekend, te Paramaribo. 

De 83-jarige man had voor het laatst dinsdag 20 februari 2024 omstreeks 10:00 uur telefonisch contact met zijn dochter. Nadien kon de dochter hem niet meer bereiken. Zij is een aantal keren naar zijn adres geweest en bleek dat het huis op slot was. 

Van de buren vernam zij op dinsdag 27 februari 2024 dat die hem een week lang niet hadden gezien. Tot heden is het haar niet gelukt telefonisch contact met hem te krijgen.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Santo Dorp via het telefoonnummer 485240, het Command Center via het verkorte nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!