Mega Millions Jackpot Schiet omhoog naar $1,1 Miljard

De Mega Millions-jackpot is gestegen naar een immense $1,1 miljard na een recente trekking waarbij niemand de vereiste zes cijfers heeft gematcht, waardoor er al meer dan drie maanden geen grote winnaar is. De getrokken getallen waren 3, 8, 31, 35, 44 en 16, wat volgde op een trekking waarbij een jackpot van ongeveer $977 miljoen niet werd geclaimd. Dit tekort aan winnaars sinds 8 december verlengde de periode waarin de jackpot geleidelijk kon oplopen tot de huidige stand. De $1,1 miljard jackpotrepresenteert de contante waarde voor winnaars die kiezen voor jaarlijkse uitbetalingen over 30 jaar, hoewel de meeste voorkeur geven aan de directe cashoptie, nu geschat op $525,8 miljoen voor de volgende trekking. Een winnaar van deze jackpot zou het record van de achtste grootste in de Amerikaanse loterijgeschiedenis breken. Ondertussen staat de Powerball jackpot op $750 miljoen met een trekking op zaterdagavond.

error: Kopiëren mag niet!