Vriendschappelijke Voetbalwedstrijd Rusland-Paraguay Afgelast na Dodelijke Aanval in Moskou

De geplande vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen Rusland en Paraguay is afgelast als gevolg van een dodelijke aanval op een concertzaal in Moskou, waarbij meer dan 143 mensen om het leven kwamen. De wedstrijd stond gepland voor maandag om 17.00 uur GMT in het stadion van Dynamo Moskou. De beslissing om de wedstrijd af te gelasten werd genomen door de voetbalfederaties van Rusland en Paraguay, met de mogelijkheid om de wedstrijd op een later tijdstip te herschikken. De aanval, waarbij gewapende mannen het vuur openden tijdens een concert van de rockband Piknik, heeft geleid tot de arrestatie van elf personen, waaronder de vier aanvallers. De Islamitische Staatsgroep heeft de verantwoordelijkheid voor de aanval opgeëist.

error: Kopiëren mag niet!