Meerzorg Star oefent tegen Team Amsterdam 45+

Het veteranenvoetbalteam VV Meerzorg Star speelt vandaag, zaterdag 23 maart, tegen Team Amsterdam 45+ uit Nederland. 

Team Amsterdam komt voort uit Team Badal die ruim 12 jaren vriendschappelijke wedstrijden heeft gespeeld met Surinaamse teams. 

De selectie bestaat uit spelers als Neville Fitz Jim, Anil Orie, Melvin Pique, Ryan Soekha, Faiz Sadal, Brian Esseboom en Raj Ganpat. De Head of Delegation is Bhaw Badal samen met Joy Chedie, Soender Badal en Soedesh Oemrawsingh.

De ploeg uit Meerzorg heeft een druk speelschema. Onder leiding van voorzitter Roy Sewmangel worden in een week tijd drie wedstrijden gespeeld. Afgelopen woensdag werd met 4-3 gewonnen van FC Old Star uit Amsterdam en komende week spelen zij nog een derde match tegen Yarana Indica. 

Volgens de ondervoorzitter van Meerzorg Star, Shailesh Jaggan, is de ploeg altijd goed voorbereid. Met spelers als Maikel Kasiram, Soebhas Sardjoe, Rocky Sewnanden, de broers Moen en Manodj Oedai en de broers Pran en aanvoerder Ranjeet Mangrey.

error: Kopiëren mag niet!