Lewis Morgan Schittert met Hattrick tegen Messi-loos Inter Miami

Lewis Morgan, voormalig speler van Inter Miami, maakte een hattrick voor de New York Red Bulls in een overtuigende 4-0 overwinning op een Lionel Messi-loos Inter Miami in de Major League Soccer. Ondanks verzoeken om de wedstrijd uit te stellen vanwege meerdere afwezigheden door blessures en internationale oproepen, ging de wedstrijd door in de Red Bull Arena. Messi miste de wedstrijd door een hamstringblessure, terwijl Miami ook startte met voormalige Barcelona-sterren Sergio Busquets, Luis Suarez, en Jordi Alba. De Red Bulls, die ook meerdere spelers misten, domineerden vanaf het begin en Morgan opende de score al na drie minuten. Zijn hattrick en een doelpunt van Wikelman Carmona zorgden voor een duidelijke overwinning, waardoor New York gelijk kwam te staan met 10 punten in de Eastern Conference.

error: Kopiëren mag niet!