Argentinië Behaalt Comfortabele Overwinning op El Salvador Zonder Messi

Ondanks de afwezigheid van sterspeler Lionel Messi, behaalde Argentinië een overtuigende 3-0 overwinning op El Salvador in een vriendschappelijke wedstrijd in Philadelphia. Cristian Romero, Enzo Fernández en Giovani Lo Celso scoorden de doelpunten voor de wereldkampioenen, die zich voorbereiden op de verdediging van hun Copa America-titel. Messi miste de wedstrijd vanwege een hamstringblessure opgelopen tijdens een CONCACAF Champions Cup-wedstrijd met zijn club Inter Miami. Argentinië domineerde de wedstrijd op Lincoln Financial Field, waarbij Romero de score opende met een kopbal uit een hoekschop van Angel Di Maria. Fernández en Lo Celso voltooiden de score met doelpunten voor en na de rust. De Argentijnse coach Lionel Scaloni gaf ook speeltijd aan jonge talenten zoals Alejandro Garnacho en Valentin Barco, wat bijdraagt aan de diepte en veelzijdigheid van het team.

error: Kopiëren mag niet!