Carolin Holzhuber sculpturale hakken van Cardi B 

Cardi B stond sterk in haar nieuwste videoclip ‘Enough Miami’. De rapper uit de Bronx trok verschillende opvallende, over-the-top hakken aan in de videoclip die vrijdag werd uitgebracht.

Cardi B, gestyled door Kollin Carter, fietste door een reeks schoenen, waarvan de meest opvallende een paar sculpturale rode hakken was, op maat gemaakt door ontwerper Carolin Holzhuber. Een ander soort ‘bloedige schoenen’. “Kollin wilde een specifiek rood dat past bij het kopstuk van ontwerper Robert Wun. Helaas kon ik binnen deze korte tijd geen leer in dat exacte rood vinden. Dus de beslissing was dat ik de schoenen helemaal in het wit maakte en dat Kollins team ze later rood schilderde”, vertelde Holzhuber aan FN.

“Nadat we het over alles eens waren, waren er nog maar vijf dagen over om het paar laarzen met de hand te maken, wat behoorlijk stressvol en veel werk was in zo’n korte tijd, maar zeker de moeite waard, en ik ben erg dankbaar dat Kollin en zijn team met alle vertrouwen mijn werk opnieuw deden, voegde ze eraan toe”.

De peep-toe-laarzen hebben een uitgebreide stijl. Ze zijn gemaakt van rood leer en hebben een voorpaneel dat tot aan het scheenbeen van Cardi B reikt, maar aan de achterkant met veters. Het platform is sculpturaal, met een uitsparing onder het teenbed van het schoeisel en een ander stuk dat uit de verhoogde hiel komt.

“Om alle ontwerpen stevig maar tegelijkertijd licht te maken, heb ik een schoenzool van koolstofvezel ontwikkeld die ik gebruik voor elk paar van mijn handgemaakte sculpturale schoenen”, zei Holzhuber.

error: Kopiëren mag niet!