Shakira Reflecteert op Liefde en Vriendschap na Scheiding van Gerard Piqué**

Twee jaar na haar scheiding van Gerard Piqué, deelt Shakira in een openhartig interview met Zane Lowe voor Apple Music 1 haar twijfels over het weer vinden van liefde. De 47-jarige superster, die na een relatie van twaalf jaar met Piqué uit elkaar ging, laat weten dat vriendschap nu een grotere rol speelt in haar leven dan liefde. “Vriendschap duurt langer dan liefde,” zegt Shakira, benadrukkend dat ze de kleine dingen in het leven meer waardeert.

Door haar ervaring met haar scheiding en de daaropvolgende alleenstaande moederschap, heeft Shakira ontdekt dat transparantie en openheid tegenover haar twee zonen, Milan en Sasha, essentieel is. Ze onderstreept het belang van eerlijkheid in de opvoeding en het faciliteren van dialogen die kwetsbaarheid en persoonlijke meningen omarmen.

Naast haar reflecties op persoonlijk leven, blikt Shakira ook terug op professionele opofferingen die ze heeft gemaakt voor haar gezin en Piqué’s carrière. Nu ze haar muzikale comeback maakt met het album ‘Las Mujeres Ya No Lloran (Women Don’t Cry Anymore)’, staat Shakira weer in het middelpunt van de belangstelling, waarbij ze haar veerkracht en gewonnen inzichten deelt. Na een bewogen periode in Barcelona, heeft Shakira samen met haar kinderen een nieuw begin gemaakt in Miami.

error: Kopiëren mag niet!