Neymars Familie Stopt Financiële Steun Aan Alves Na Zijn Veroordeling

Neymars vader heeft aangekondigd dat zijn familie niet langer de financiële steun zal verlenen aan Dani Alves, de voormalige Braziliaanse verdediger die schuldig is bevonden aan verkrachting en nu in een Spaanse gevangenis wacht op de uitslag van een hoger beroep. Ondanks dat de familie Neymar Alves financieel steunde tijdens zijn proces, hebben ze besloten dat niet te doen na zijn veroordeling. Neymar da Silva Santos verklaarde dat zijn familie zich distantieert van de zaak en hoopt dat Alves steun zal vinden binnen zijn eigen familie. Alves, die de aanklachten ontkent, zit sinds januari 2023 in hechtenis nadat zijn verzoeken om borgtocht werden geweigerd vanwege vluchtrisico. Neymar en Alves hebben samengespeeld bij Barcelona, Paris Saint-Germain, en voor het Braziliaanse nationale team.

error: Kopiëren mag niet!