Mark Ruffalo Geschrapt van Conferentie vanwege Pro-Palestina Standpunten

Acteur Mark Ruffalo is uit de agenda van de juridische conferentie Mass Torts Made Perfect verwijderd, vermoedelijk vanwege zijn recent uitgesproken steun voor Palestina. De organisatie, gericht op ‘eisersadvocaten en hun paralegals’, verklaarde dat Ruffalo oorspronkelijk was uitgenodigd voor zijn rol in de film Dark Waters, vóór de recente conflicten tussen Israël en Hamas. Gezien de gevoeligheid van het conflict voor veel deelnemers, besloot de organisatie Ruffalo’s deelname te annuleren om te voorkomen dat de focus van de conferentie verschuift naar politieke discussies. Deze beslissing volgt kort na Ruffalo’s zichtbare steunbetuiging aan pro-Palestijnse groepen, onder meer door het dragen van een speld geassocieerd met ‘Artists Call for a Ceasefire Now’ tijdens de Academy Awards.

error: Kopiëren mag niet!