Aryna Sabalenka Openbaart Einde Relatie met Konstantin Koltsov vóór Zijn Overlijden

Tennisster Aryna Sabalenka heeft onthuld dat haar relatie met de voormalige Wit-Russische ijshockeyspeler Konstantin Koltsov beëindigd was voordat hij eerder deze week overleed aan een “schijnbare zelfmoord”, volgens de politie van Miami-Dade. Sabalenka, tweevoudig Australian Open-kampioen, spreekt zich voor het eerst uit sinds de tragedie en vraagt respect voor haar privacy en die van Koltsov’s familie tijdens deze moeilijke tijd. Hoewel aangenomen werd dat Koltsov in Florida was om Sabalenka te steunen tijdens de Miami Open, deelt Sabalenka nu dat ze niet langer een koppel waren. Ze zal zich tijdens het toernooi afzijdig houden van de media. De dood van Koltsov, lang beschouwd als partner van Sabalenka, heeft de tennisgemeenschap en ver daarbuiten geschokt.

error: Kopiëren mag niet!