Laatste Boodschap van Jonge Vrouw Raakt Harten op Sociale Media**

Daniella Thackray, een 25-jarige vrouw die aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker leed, liet na haar overlijden een ontroerende boodschap achter op sociale media. In haar aangrijpende laatste berichten op Facebook en LinkedIn, die door haar familie werden gepost, benadrukte Thackray hoe ze ervoor koos om elk moment van haar leven te genieten, ondanks haar ziekte. “We hebben geen controle over wat er met ons gebeurt, maar wel over hoe we reageren”, schreef ze, een levensfilosofie die velen online heeft geïnspireerd en ontroerd. Thackray stierf aan cholangiocarcinoom, een zeldzame kanker van de galwegen met weinig bekende oorzaken en geen genezing. Ze drukte de hoop uit dat er meer onderzoek naar deze ziekte zal worden gedaan, zodat in de toekomst meer levens kunnen worden gered. Als eerbetoon aan haar leven zamelt haar voormalige werkgever geld in voor St Gemma’s Hospice in Leeds, een weerspiegeling van de impact die Daniella Thackray had op de mensen om haar heen.

error: Kopiëren mag niet!