Facebook domineert social media  in Suriname 

In een recente online peiling gehouden door Dagblad Suriname over het favoriete social medianetwerk van haar lezers, blijkt Facebook de overduidelijke winnaar. Met maar liefst 54% van de stemmen (786 stemmen) laat Facebook andere social media ver achter zich.

LinkedIn en Instagram volgen op respectabele afstand met respectievelijk 11% (154 stemmen) en 8% (121 stemmen). X, voorheen bekend als Twitter, en TikTok sluiten de ranglijst af met 3% (48 stemmen) en 24% (342 stemmen).

De peiling onthult interessante inzichten in de social media voorkeuren van het publiek van Dagblad Suriname, met een duidelijke voorkeur voor Facebook als het gaat om online interacties en informatie delen.

Let op: De resultaten van de peilingen op deze website zijn louter ter informatie en reflecteren de mening van de deelnemers. Ze zijn niet representatief voor de gehele bevolking en kunnen beïnvloed worden door externe factoren. Gebruik deze resultaten daarom met de nodige voorzichtigheid en neem ze niet als absolute waarheid.

error: Kopiëren mag niet!