Pastor huurt huurmoordenaars in voor $40.000 om vriend van dochter te vermoorden

Samuel Pasillas, een 47-jarige predikant uit Victorville, Californië, wordt door de politie beschuldigd van het inhuren van twee huurmoordenaars voor $40.000 om de vriend van zijn dochter te vermoorden. Het incident vond plaats op 21 oktober, waarbij het doelwit werd neergeschoten maar de aanval overleefde. Pasillas en een van de vermeende huurmoordenaars, Juan Manuel Cebreros, worden geconfronteerd met meerdere aanklachten, waaronder uitlokking van moord en poging tot moord. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte. Onderzoekers ontdekten dat Pasillas de aanval financierde en informatie over het slachtoffer verschafte. Beide mannen hebben niet schuldig gepleit tijdens een recente hoorzitting. Het onderzoek loopt nog en de politie zoekt naar meer informatie.

error: Kopiëren mag niet!