NBA Overzicht: Celtics verslaan Bucks en zetten winstreeks voort

De Boston Celtics hebben hun winstreeks uitgebreid naar zeven wedstrijden met een 122-119 overwinning op de Milwaukee Bucks, dankzij 31 punten en acht rebounds van Jayson Tatum. Ondanks een voorsprong van 21 punten in het vierde kwart, wisten de Bucks de achterstand terug te brengen tot twee punten met nog 32,6 seconden op de klok, maar de Celtics verzekerden de overwinning vanaf de vrije worplijn. Dit succes markeerde tevens hun tiende thuisoverwinning op rij.

In andere wedstrijden versloegen de Phoenix Suns de Philadelphia 76ers met 115-102, mede dankzij 32 punten van Grayson Allen, waarmee hij zijn seizoenshoogte evenaarde. De Miami Heat wonnen met 107-104 van de Cleveland Cavaliers, waarbij Terry Rozier in de slotfase belangrijke punten scoorde. De Indiana Pacers behaalden een 122-103 overwinning tegen de Detroit Pistons, en de Oklahoma City Thunder versloegen de Utah Jazz met 119-107, waarbij rookie Chet Holmgren 35 punten bijdroeg. De Sacramento Kings domineerden de Toronto Raptors met een 123-89 overwinning, terwijl de Golden State Warriors een indrukwekkende 137-116 overwinning boekten op de Memphis Grizzlies. Ten slotte wonnen de Los Angeles Clippers met 116-103 van de Portland Trail Blazers.

error: Kopiëren mag niet!