Zware Loting voor Amerikaanse Basketbalteams bij Olympische Spelen Parijs 2024

De Olympische Spelen van Parijs 2024 presenteren sterke tegenstanders voor zowel het Amerikaanse heren- als damesbasketbalteam tijdens de groepsfase. De heren nemen het op tegen Servië, Zuid-Soedan, en de winnaar van een kwalificatietoernooi, terwijl de dames geplaatst zijn tegen Duitsland, Japan, en België. Voormalig NBA-ster Carmelo Anthony benadrukt de noodzaak voor de VS om op hun best te zijn, vooral met Frankrijk als sterke tegenstander op hun thuisgrond. De Franse mannen zoeken revanche voor hun verlies tegen de VS in de finale van de Tokio 2020 Spelen en staan in hun groep tegenover Duitsland, Japan, en een kwalificatie winnaar. Beide Amerikaanse teams, regerend Olympisch kampioenen van Tokio, staan voor uitdagingen in hun streven naar goud in Parijs.

error: Kopiëren mag niet!