Magische Overwinning Verzekert Play-In Plaats voor Orlando Magic

De Orlando Magic heeft een indrukwekkende overwinning behaald op de Charlotte Hornets met 112-92, waardoor ze zich verzekerden van tenminste een plek in de play-in ronde van het NBA-postseason. Cole Anthony leidde de aanval met 21 punten, waarvan 19 in de eerste helft, gesteund door Jalen Suggs met 16 punten en Moritz Wagner en Paolo Banchero, die elk 13 punten bijdroegen. Het team uit Orlando domineerde al vroeg in de wedstrijd en had op een punt een voorsprong van 41 punten. De Magic heeft nu negen van hun laatste elf wedstrijden gewonnen, ondanks een tegenvallend derde kwartaal waarin ze 33 punten toestonden.

De Hornets, die deze maand slechts twee van de tien wedstrijden hebben gewonnen, werden geleid door Brandon Miller met 21 punten en Vasilije Micic met 20 punten. Charlotte gaf de bal 17 keer weg tijdens de wedstrijd, wat bijdroeg aan hun nederlaag.

In andere opvallende NBA-acties, de Houston Rockets versloegen de Washington Wizards met 137-114, gedreven door Jalen Green’s carrière hoogstandje van 42 punten. De Denver Nuggets haalden een overwinning op de Minnesota Timberwolves met 115-112 dankzij een sterke prestatie van Nikola Jokic die 35 punten scoorde. De New Orleans Pelicans versloegen de Brooklyn Nets met 104-91, waardoor hun play-off push voortduurt, terwijl de Dallas Mavericks een nipte 113-107 overwinning op de San Antonio Spurs behaalden, ondersteund door 28 punten van Kyrie Irving.

error: Kopiëren mag niet!