Goede vriend en medewerker verduistert zo’n SRD 100.000

De 27 jarige M.G. deed woensdag 21 februari aangifte van verduistering tegen de 19 jarige D.S. die zijn goede vriend en medewerker is.

M.G., die eigenaar is van een eet- en drankstand tevens Suribet retailer, kreeg dinsdag 20 februari een telefoontje van het hoofdkantoor van Suribet met de mededeling dat er een kastekort van SRD 29.121.15 was. 

Nadat hij één van de medewerkers ermee confronteerde, gaf die aan hem door dat D.S. vaak top-ups en andere goederen op rekening aan klanten gaf. Het geld haalde hij achteraf op en plaatste het niet terug in het kassasysteem. Uit een interne onderzoek is gebleken, dat er totaal SRD 64,795 aan items uit de winkel is verduisterd en SRD 29,121.15 tekort was aan Suribet gelden.

De verdachte werd door de politie aangehouden en bij zijn voorgeleiding ontkende hij geld en goederen te hebben verduisterd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld.

De zaak is in verder onderzoek bij de politie van bureau Geyersvlijt.

error: Kopiëren mag niet!