Petronas doneert brancards aan AZP

Medisch directrice van het Academische Ziekenhuis Paramaribo (AZP), Lindy Liauw-Kie-Fa, heeft 15 maart officieel de donatie van 13 brancards in ontvangst genomen van Petronas Suriname Exploration en Production B.V. (PSEPBV). 

Liauw-Kie-Fa is zeer erkentelijk voor deze donatie, omdat het ziekenhuis hiermee aan een belangrijke behoefte kan voldoen. Ze merkt op dat vele brancards waarover het ziekenhuis beschikte wat functionaliteit problemen hadden en een stroeve werking vertoonden. “Deze nieuwe brandcards hebben meerdere functionaliteiten waardoor men meer kan doen hiermee. Het gevoel van comfort bij patiënten zal door de soepelheid een boost krijgen.”

Zamri Baseri, country head van PSEPBV, zei dat het bieden van hulp en subsidie door het bedrijf deel uitmaakt van hun ‘maatschappelijk impact programma’ en hun toewijding aan de bevolking van Suriname. “Waar we ook actief zijn, streven we ernaar om in contact te staan met de gemeenschap en bij te dragen aan de verbetering van hun welzijn en gezondheid.”

error: Kopiëren mag niet!