Salah Breekt Records Tijdens Liverpool’s 6-1 Zege op Sparta Praag

Mohamed Salah heeft geschiedenis geschreven door de eerste Liverpool-speler te worden die in zeven opeenvolgende seizoenen meer dan twintig doelpunten maakt in alle competities. Dit vond plaats tijdens de overweldigende 6-1 overwinning van Liverpool op Sparta Praag, waarmee het team de kwartfinales van de Europa League bereikte met een totaalscore van 11-2. Salah droeg bij aan de indrukwekkende start van het team met een goal en drie assists, en voegt zich zo bij de elite lijst van spelers met meerdere seizoenen van twintig doelpunten en tien assists.

De Egyptische ster had ook drie assists, waardoor dit zijn zesde carrièreseizoen werd met twintig goals en tien assists in alle competities. Lionel Messi (13), Luis Suárez (9) en Cristiano Ronaldo (9) zijn de enige herenspelers met meer seizoenen in de 21e eeuw.

error: Kopiëren mag niet!