Politie onderschept te Stolkertsijver in twee voertuigen duizenden krapé eieren

De politie van de controlepost te Stolkertsijver heeft dinsdag 5 maart en maandag 11 maart een aantal zakken met duizenden krapé eieren in twee voertuigen aangetroffen en in beslag genomen. 

Bij de controle op 5 maart had de automobilist R.O., een militair, in zijn voertuig 15 vuilniszakken inhoudende 7.000 krapé eieren. 

In het voertuig van de bestuurder C.G. die op 11 maart werd gecontroleerd, werden 29 vuilniszakken inhoudende krapé eieren onderschept. Een zekere A.E. verscheen later bij de controlepost en gaf aan, dat de krapé eieren hem toebehoorde en zaken anders wilde afhandelen met de politie. Deze man werd direct aangehouden.

De drie verdachten zijn voor overtreding van de Jachtwet en de Wet op Economische Delicten aangehouden. Samen met de in beslag genomen krapé eieren en voertuigen werden de verdachten C.G. en A.E. ter voorgeleiding overgebracht naar de politie van het bureau Richelieu. 

De militair R.O. werd 5 maart met de krapé eieren en het voertuig overgedragen aan de Militaire Politie voor verder onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!