PL initieert voedselpakketten distributie aan moskeeën tijdens Ramadan

De politieke partij Pertjajah Luhur (PL) heeft tijdens de heilige maand Ramadan een initiatief ontplooid om kwetsbare gezinnen te ondersteunen door het verstrekken van voedselpakketten en complete maaltijden aan moskeeën.

Dit initiatief, dat de partij al meer dan 20 jaar uitvoert, benadrukt de waarden van saamhorigheid, liefdadigheid en gemeenschapsgevoel die de Ramadan kenmerken. 

Elk pakket, met een geschatte waarde van SRD 3.000, wordt gefinancierd door bijdragen van PL partijleden.

Deze activiteit is landelijk van opzet en heeft als doel om alle moskeeën in het land van voedselpakketten te voorzien. De nadruk ligt op het bereiken van minderbedeelde moskeegangers, waarbij de PL het verschaffen van ondersteuning ziet als een plicht voortvloeiend uit hun geloofsprincipes. 

De partij, onder leiding van voorzitter Paul Somohardjo en ondervoorzitter Bronto Somohardjo, minister van Binnenlandse Zaken, streeft ernaar de eenheid en solidariteit binnen de gemeenschap te versterken, in lijn met de spirituele en sociale waarden van de Ramadan.

error: Kopiëren mag niet!