Politie verricht tussen 29 januari en 4 maart 658 arrestaties en 493 roadblocks

In het kader van de veiligheidshandhaving zijn in de periode van maandag 29 januari tot en met zondag 3 maart algehele controles door de politie uitgevoerd, waarbij 658 aanhoudingen zijn verricht van wie 352 verdachten in verzekering zijn gesteld. 530 dossiers zijn voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Parket en 493 road blocks zijn uitgevoerd. 

Verder werden 12 vuistvuurwapens en 3 jachtgeweren in beslag genomen.

Tijdens de verkeerscontroles zijn 44 weggebruikers proces verbaal aangezegd: 19 voor overschrijding van de maximale snelheid, 9 voor aanrijding met zwaar lichamelijke letsel, 10 voor rijden onder invloed van alcohol, 2 voor rijden met ongeldig rijbewijs, 3 voor rijden buiten de gestelde categorie rijbewijs en 1 voor rijden met een vervallen rijbewijs.

error: Kopiëren mag niet!