North West kondigt debuutalbum ‘Elementary School Dropout’ aan 

North, wiens moeder Kim Kardashian is, treedt in de voetsporen van haar vader. Kanye West zal niet de enige muzikant in de familie zijn. De 10-jarige dochter van hem en Kim Kardashian, North West, onthulde dat ze werkt aan haar debuutalbum, Elementary School Dropout, als eerbetoon aan de veelgeprezen LP College Dropout uit 2004 van haar vader.

North deed de openbaring tijdens een Vultures-luisterfeest in Phoenix zondagavond 10 maart toen ze het podium betrad met de rapper – die nu Ye heet – in Vultures-merchandise en een bontmuts voor haar ‘Talking’-nummer op het album. ‘En ik heb aan een album gewerkt’, zei ze, wat een luide ovatie van het publiek opleverde. ‘En het heet Elementary School Dropout.’

North’s jongere broer en zus Chicago en Psalm vergezelden haar ook op het Footprint Center-podium op een schattig moment terwijl ze elkaars hand vasthielden en dansten op haar Vultures-lied. Het is waarschijnlijk dat Ye nauw betrokken zal zijn bij het creatieve proces voor ESD.

North is te zien in ‘Talking’ van Vultures, dat debuteerde op nummer 30 in de Hot 100 met 12,33 miljoen officiële Amerikaanse streams in de eerste week van tracking. De Hot 100-inzending maakte haar tot een van de jongste artiesten die ooit op de hitlijst verscheen, evenals in de lijst van opkomende artiesten.

Kardashian vierde de prestatie van haar dochter met ‘Talking’ door op Instagram Story te schrijven met een repost van de hitlijst destijds: ‘My baby!!!!’ Zoek naar North om samen met haar vader en Ty Dolla $ign op pad te gaan voor de luisterfeestervaringen van Vultures, die vandaag, dinsdag 12 maart, het Chase Center in San Francisco zullen overnemen.

Tijdens een recent evenement speelden Ye en Ty een handvol nummers die gepland waren om op hun aankomende Vultures 2-vervolg te verschijnen, waaronder ‘Enemies’, ‘Believin’ met Project Pat, ‘Promotion’ met Future, ‘Slide’, ‘Dead’ met  Future en Lil Durk, evenals de favoriet van fans “Field Trip/Venom” met Don Toliver, Playboi Carti en Lil Durk.

Het Vultures-duo zal een live optreden debuut maken donderdagavond 14 maart in Rolling Loud California. Het is onduidelijk wanneer Vultures 2 zal verschijnen, aangezien Ye – die kritiek heeft gekregen en zakelijke deals heeft verloren vanwege zijn haatzaaiende uitlatingen – heeft gezegd om het project op Yeezy.com uit te brengen voor $ 20 in plaats van rechtstreeks naar streamingdiensten te gaan. Eerder werd aangekondigd dat de releasedatum op 8 maart zou zijn.

error: Kopiëren mag niet!