Mexico Staat voor Topwedstrijden in Vijf-Steden Tour door de VS, Inclusief Brazilië

Het Mexicaans nationale mannenvoetbalteam staat gepland om in 2024 vijf vriendschappelijke wedstrijden te spelen in de Verenigde Staten, waaronder een opvallende wedstrijd tegen Brazilië in het Kyle Field stadion van de Texas A&M University in College Station, Texas. Deze reeks wedstrijden, bekend als “MexTour”, wordt al meer dan twintig jaar in de VS gehouden.

Het programma voor 2024 omvat wedstrijden tegen Bolivia (31 mei in Soldier Field in Chicago), Uruguay (5 juni in Empower Field at Mile High in Denver), Brazilië (8 juni in Texas A&M), Nieuw-Zeeland (7 september in het Rose Bowl Stadium in Pasadena, Californië) en Canada (10 september in AT&T Stadium in Arlington, Texas).

De vriendschappelijke wedstrijd tegen Brazilië in het Kyle Field, een kans voor Mexico om hun eigen MexTour toeschouwersrecord van 90.526 te verbreken, wordt gezien als een hoogtepunt. Deze wedstrijden, met name tegen Bolivia, Uruguay en Brazilië, zullen dienen als voorbereiding voor het nationale team op de Copa América van 2024, die ook in de Verenigde Staten wordt gehouden. Mexico’s campagne in de Copa América begint op 20 juni met groepswedstrijden tegen Ecuador, Venezuela en Jamaica.

error: Kopiëren mag niet!