Sybèl Hoekman uit Enschede wint Overijsselse missverkiezing

Een spannende avond voor Sybèl Hoekman (18) uit Enschede. De finale van Miss Beauty of Overijssel 2024 vond zondag 3 maart plaats. En hoera, de 18-jarige ging er met de titel (en kroon!) vandoor. De provinciale finale was in Hardenberg, met onder meer een bikinironde en galaronde.

Sybèl deed mee in de categorie Miss Teen of Overijssel, voor meiden van 15 tot en met 18 jaar. Ze liet daarmee 22 andere Overijsselse tieners achter zich. “Ik was superzenuwachtig”, zegt ze tegen de nieuwswebsite Indebuurt Enschede.

De Enschedese volgt de opleiding voor dierenarts paraveterinair, maar ziet zichzelf later ook wel in de modellenwereld werken. “Ik wil me ontwikkelen in alles wat te maken heeft met modellenwerk. In de breedste zin van het woord. Van model zijn tot het organiseren van beautyevenementen”, vertelde ze in een eerder interview met Indebuurt.

Sybèl is niet de enige Tukker die zondagavond in de prijzen viel. De Almelose Faylinn Pattileamonia (20) werd gekroond tot Miss Beauty of Overijssel, de categorie voor meiden van 18 jaar en ouder. De komende maanden moeten de Overijsselse winnaressen oefenen voor de landelijke finale. Deze is op zaterdag 6 juli in Studio 21 in Hilversum. De winnaressen van die avond gaan door naar de internationale finale.

error: Kopiëren mag niet!