Nunez Leidt Liverpool naar Grote Overwinning in Europa League

Darwin Nunez speelde een sleutelrol in Liverpool’s indrukwekkende 5-1 overwinning op Sparta Praag in de heenwedstrijd van de ronde van 16 in de Europa League, scorend twee keer en brengend Liverpool dichter bij de kwartfinales. Mohamed Salah, terugkerend van een blessure, speelde als invaller in de tweede helft maar zag een doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel. Liverpool-manager Jurgen Klopp prees het team voor hun prestatie en doelpunten. Alexis Mac Allister opende de score met een penalty, gevolgd door Nunez’s doelpunten en bijdragen van Luis Diaz en Dominik Szoboszlai. Ondanks een eigen doelpunt van Conor Bradley, had Liverpool de controle over de wedstrijd, en Klopp erkende dat het resultaat de intensiteit van de wedstrijd weerspiegelde. Met deze overwinning heeft Liverpool bijna zeker een plaats in de kwartfinales veiliggesteld en kijken ze uit naar hun Premier League-titelshowdown met Manchester City.

error: Kopiëren mag niet!