Haaland bijt van zich af na Opmerking Alexander-Arnold over Trofeeën**

Erling Haaland heeft gereageerd op Trent Alexander-Arnold’s uitspraak dat het winnen van trofeeën voor Liverpool meer betekenis heeft dan voor Manchester City. Haaland, trots op de ’treble’ die City vorig seizoen behaalde, benadrukte hoe speciaal het was om de Champions League, Premier League, en FA Cup te winnen. Alexander-Arnold had eerder beweerd dat, ondanks City’s succes, Liverpool’s overwinningen meer waarde hebben voor hun aanhangers vanwege de verschillen in financiële middelen tussen de twee clubs. Haaland, die een indrukwekkend seizoen had met 52 doelpunten, betwijfelt of Alexander-Arnold hetzelfde gevoel van triomf heeft ervaren. Met een aankomende Premier League-strijd tussen de clubs is Haaland gefocust op het leveren van een sterke prestatie tegen het huidige koploper Liverpool.

error: Kopiëren mag niet!